In de spotlight: Judith Sandriman

Introductie
Ik heet Judith Sandriman en werk bij de luchtvaartinspectie als senior-adviseur. Goed luisteren, mee denken, je goed kunnen inleven en nieuwsgierig blijven is daarbij van belang. Bij de overheid werken heeft een groot voordeel: geen dag is hetzelfde! In mijn werk is er altijd wel weer een interessante casus waar ik mee aan de slag kan.
Geboren en getogen in Paramaribo, Suriname heb ik mij zowel daar als hier met “community service” beziggehouden. Mijn sociale betrokkenheid maakt dat ik mij naast mijn studie of werk altijd inzet voor een ander. Het geeft mij meer zin in het leven, alsook het organiseren van activiteiten en het samenbrengen van kennis en kunde.
Ik vind de mens mooi in al haar facetten en in alle fasen. Zo zie ik dat MNR iemands inzichten verrijkt door hun evenementen, waarin ook ruimte is voor gezelligheid en netwerken. MNR is naar mijn mening een belangrijke schakel voor de rijksdienst, want je zoekt de samenwerking makkelijker op als je elkaar al een keer gezien en gesproken hebt. Toen ik nieuw was bij het Rijk vond ik het een fijne manier om anderen te leren kennen. Het gaf mij tevens een breder beeld van de hele Rijksoverheid. MNR maakt het Rijk rijker met hun diversiteit aan prikkelende thema’s die de leden uit verschillende onderdelen van de overheid verbindt.

Interesse(s)
Naast het juridisch adviseren zet ik mij ook in als coach voor het Rijk, mediator en als trainer van Management Drives.

Vrije tijd
Ik hou van lezen, wandelen en reizen. Samen koken en eten doe ik graag. Het is een sociale activiteit en een goed middel om gesprekken met anderen te voeren. Kookclubs helpen daar goed bij. Het verrijkt mijn kennis, mijn vriendenkring en ik eet er lekker. Ik kan het eenieder aanraden eentje te organiseren of er aan deel te nemen. Voor tips hoe je dat betaalbaar houdt mag je me altijd benaderen;-)
Verder schrijf ik onder andere als gastblogger over de rituelen bij het overlijden.

Voornemens
Mijn voornemen is om met coaching en managementdrives meer mensen in hun kracht te laten staan. Te laten genieten van hun unieke IK.

Tot slot
Een mens is een sociaal wezen, je kan niet zonder een ander. Laten wij elkaar helpen de wereld elke dag een beetje mooier te maken. Elk vanuit zijn eigen talenten.