Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Digitale MNR/LEF-bijeenkomst: “Generatiediversiteit”

9 september 2021 @ 14:00 - 16:00

We bevinden ons met steeds meer generaties op de werkvloer. Dat zal niet altijd makkelijk zijn. Jonge medewerkers lopen regelmatig tegen een ‘zo-doen-we-het-hier-nou-eenmaal’ mentaliteit aan en oudere generaties ervaren Millennials meer dan eens als verwende en veeleisende snotneuzen. Bovendien krijgen de oudere groepen niet alleen te maken met leeftijdsverschillen, maar ook met grotere culturele verschillen. De kloof wordt groter, met fricties en onbegrip tot gevolg. Zonde!

De generatiediversiteit is namelijk juist een enorme kans om elkaar te versterken. We kunnen juist van elkaar leren! Oog hebben voor de verschillen is een “must”!

Tijdens deze online bijeenkomst Generatiediversiteit op 9 september neemt Kim Jansen van The Young Workforce ons op dynamische en interactieve wijze mee in de wereld van de generaties op de werkvloer. Wij maken kennis met de verschillende generaties en hun eigen visies, normen en gedragspatronen. Wat zijn de kenmerken van de verschillende generaties? Waar zit de kloof? En, waar zitten de mogelijkheden om bruggen te slaan, elkaar te versterken en elkaars kwaliteiten te benutten?

Het wordt een zeer interactieve sessie. We zullen ook met elkaar in kleine groepjes open gesprekken voeren aan de hand van prikkelende vragen en stellingen. Allemaal met het doel om van elkaar te leren en de synergetische samenwerking tussen generaties te stimuleren!

“Laten wij van elkaar leren door alle generaties heen!”

Gegevens

Datum:
9 september 2021
Tijd:
14:00 - 16:00