‘Stap voor stap naar meer zelfvertrouwen’

Op woensdag 13 september is het Internationale dag van het Positief Denken. Een goede reden voor een nieuwe positieve leerlijn van het A+O fonds Rijk die jou gaat helpen bij je werkgeluk en zelfvertrouwen! Vanaf vandaag volg jij gratis de nieuwe leerlijn ‘Stap voor stap naar meer zelfvertrouwen’ op Werken aan jouw toekomst: online! De nieuwe leerlijn bestaat uit 8 modules die jou helpen positief en met (nog) meer zelfvertrouwen aan het werk te blijven. Daarnaast volg je op dinsdag 26 september tussen 11:00 en 12:00 uur weer een gratis live-webinar. Oud-judoka Edith Bosch neemt je mee in haar kijk op zelfvertrouwen, succes en geluk. Reserveer je alvast een plekje in je agenda? Leerlijn ‘Stap voor stap naar meer zelfvertrouwen!’ De gratis leerlijn bestaat uit deze 8 modules: 1. Werkgeluk creeër je zelf! (webinar) 2. Mentaal sterk in je werk (online training) 3. Wie ben jij nou eigenlijk? (podcast) 4. Personal branding: wat is het en wat kun je ermee? (podcast) 5. Leren spreken voor groepen (mini-module) 6. Presenteren: spreekangst (mini-module) 7. Presenteren: lichaamshouding en ruimte (mini-module) 8. Presenteren: taalgebruik (mini-module) +9. Live webinar op dinsdag 26 september: ‘Waarom alleen JIJ kunt zorgen voor zelfvertrouwen’ met Edith Bosch

De gratis leerlijn is alleen voor jou als rijksmedewerker te volgen tot en met maandag 16 oktober. Ben je al een geregistreerde gebruiker op Werken aan jouw toekomst: online? Dan kan je gelijk beginnen. Zo niet, volg dan snel de stappen op de website van Werken aan jouw toekomst.