Werken aan jouw toekomst

Wilde jij je begin dit jaar aanmelden voor een van de trainingen van Werken aan jouw toekomst: op locatie, maar zat jouw favoriete training al vol? Goed nieuws! In april en mei biedt het A+O fonds Rijk weer nieuwe trainingsdata aan. Met de gratis trainingen kan jij dit voorjaar alles uit jezelf halen. Bekijk hieronder het aanbod, op locatie én online.

 1. Non-verbale communicatie: anders kijken, meer zien
  Non-verbale communicatie maakt soms wel 80% onderdeel uit van onze communicatie! Belangrijk dus om non-verbale signalen te (her)kennen en te ontdekken hoe je zelf gebruik kunt maken van non-verbale communicatie. Dat leer je in deze training! Meld je nu aan >

 

 1. Ontladen en opladen
  Hoe kun je tijdens én na je werk goed voor jezelf zorgen? Ook als je onder (tijds)druk moet werken of werkt aan projecten of klussen waar je geen energie van krijgt? In deze training krijg je tips die ervoor kunnen zorgen dat je je energie vast kunt houden of terug kunt pakken. Meld je nu aan >

 

 1. Zeg het! Word beter in lastige gesprekken
  Opkomen voor je eigen behoeftes, grenzen stellen, nee zeggen, een ander feedback geven of je mening duidelijk uiten. Dat kan soms lastig zijn. Na deze training sta je steviger in je schoenen om te zeggen wat voor jou telt! Meld je nu aan >

 

 1. Job Crafting
  Je gaat inzien dat kleine veranderingen in je doelen en aanpassingen in je manier van werken al een positieve invloed kunnen hebben op je werkbeleving. Deze training geeft je tips om te sleutelen aan je werk, zodat je je job met (nog) meer plezier en energie kunt doen. Meld je nu aan >

 

 1. Personal Branding
  Je wordt bewust van jouw eigen toegevoegde en unieke waarde. Hoe kun je overtuigend overbrengen wat jouw talenten zijn en hoe presenteer je jezelf? Daar ga je samen met professionals mee aan de slag! Meld je nu aan >
6. Van werkdruk naar werkplezier
Je leert hoe je werkdruk om kunt zetten in motivatie, zodat het gevoel van achter de feiten aan te lopen verdwijnt. Ook leer je beter om te gaan met je beschikbare tijd (timemanagement) en krijg je weer overzicht door goed te plannen. Daarnaast ontdek je wat jou energie of plezier geeft in je werk. Meld je nu aan >7. Krachtkaart

Je gaat in beeld brengen wat jouw drive is, wat je toekomstwensen én wat je ambities zijn. Zowel qua werk als privé. Deze training geeft je echt een boost en concrete tips om te werken aan jouw ontwikkeling. Meld je nu aan >

8. Netwerken
Je leert hoe je waardevolle relaties kunt opbouwen en hoe je jouw netwerk kunt vergroten. Na het volgen van deze training gaat netwerken een stuk beter, natuurlijker en soepeler! Meld je nu aan > 

9. Sterk in je werk!
Hoe zorg je ervoor dat jouw persoonlijke wensen in balans blijven met die van de organisatie? Tijdens deze training krijg je rust en tijd om stil te staan bij jouw talenten en kwaliteiten én de redenen waarom jij jouw werk doet. Dit helpt om gemotiveerd en energiek aan het werk te zijn en blijven. Meld je nu aan >

10. In verbinding blijven in een hybride werkomgeving
Hybride werken is niet meer weg te denken. Hoe ga jij daar mee om? Hoe blijf je in verbinding met je collega’s? Deze training helpt je om grip te krijgen op je eigen werkritme en niet te vergeten je werkplezier! Meld je nu aan >

11. Ontdek en gebruik je talenten en competenties

ledereen beschikt over talenten! Talenten die voor jou heel normaal zijn, maar voor een ander heel waardevol. Je leert jouw sterke punten te herkennen en erkennen. Handig om te weten als je stappen in je loopbaan wilt maken. Meld je nu aan >

 

Maak kennis met het incompany aanbod
Wil je samen met jouw afdeling, team of enkele collega’s een training van Werken aan jouw toekomst: op locatie volgen? Dat kan! De trainingen zijn vanaf 2023 ook gratis incompany beschikbaar.Bij deze vorm kunnen er inhoudelijk accenten aangebracht worden zodat de training nog beter aansluit bij jullie ontwikkelbehoefte. De datum en locatie worden in overleg bepaald. Neem voor meer informatie over de mogelijkheden en kosten contact op via info@aofondsrijk.nl.

Er staat een team voor je klaar!
Na aanmelding ontvang je een mail met informatie over jouw training. Als je vragen hebt, kun je natuurlijk ook contact opnemen met de helpdesk via info@werkenaanjouwtoekomst.nl. Zij maken graag tijd voor je!