Werken aan jouw toekomst

In april en mei zijn er namelijk nog enkele plekken vrij voor onderstaande trainingen die jou echt helpen bij je ontwikkeling, werk en loopbaan. Deze trainingen zijn gratis en worden je aangeboden door het A+O fonds Rijk speciaal voor rijksmedewerkers: 1. In verbinding blijven in een hybride werkomgeving. Het hybride werken is niet meer weg te denken. Hoe ga jij daar mee om? Hoe blijf je in verbinding met je collega’s? Deze training helpt je om weer de regie te pakken over je eigen werkritme en niet te vergeten je werkplezier. 2. Job Crafting. We laten zien dat kleine veranderingen in je doelstellingen en aanpassingen in je manier van werken je werkbeleving al positief kunnen beïnvloeden. Deze training geeft je handvatten om te sleutelen aan je werk, zodat je je job met (nog) meer plezier en energie kunt doen. 3. Ontdek en gebruik je talenten en competenties. We leren je jouw sterke punten te herkennen en erkennen. Dit heb je nodig als je stappen in je loopbaan wilt maken. En vaak beschik je ook nog over talenten, die voor jou heel normaal zijn, maar voor een ander heel waardevol. 4. Netwerken. We leren je hoe je waardevolle relaties kan opbouwen en hoe je jouw netwerk kan vergroten. Na het volgen van deze training gaat netwerken jou een stuk beter, natuurlijker en soepeler af!

Na aanmelding ontvang je van ons een mail met uitleg over de training op locatie. Als je vragen hebt, kan je natuurlijk ook contact met ons opnemen via info@werkenaanjouwtoekomst.nl. We maken graag tijd voor je! Hartelijke groet,

Team Werken aan jouw toekomst A+O fonds Rijk Werken aan jouw Toekomst van het A+O fonds Rijk is opgezet op initiatief van de vakbonden binnen de Rijksoverheid. Zij willen ervoor zorgen dat jij je werk met plezier doet en uit je loopbaan kunt halen wat je ervan verwacht. Of het nu gaat om je carrière, een veilige en leuke werkplek of opleidingen om jezelf te kunnen ontwikkelen.

Laatste plekken trainingen t.b.v. rijksmedewerkers (april en mei).

Rijksmedewerkers kunnen zich aanmelden voor de laatste plekken in de trainingen van april en mei. Alle locaties van de trainingen staan op website, www.werkenaanjouwtoekomst.nl, vermeld.