Uitnodiging reeks zomercolleges diversiteit & inclusie

Diversiteit en Inclusie (D&I) is een van de strategische focuspunten van onze Rijksoverheid en een actueel thema. Het is van belang voor alle medewerkers. Maak nu in korte tijd kennis met de voornaamste begrippen en ontvang handige tips!

De Rijksoverheid wil een inclusieve organisatie zijn met divers samengestelde teams. Verder willen we binnen de overheid zorgen voor banen voor mensen met een arbeidsbeperking. Dat gaat allemaal niet vanzelf. Het is een opgave, een verplichting en ook een prachtige kans. Het zorgt ervoor, dat we creatiever worden, klantgerichter gaan werken en tot betere oplossingen komen voor complexe maatschappelijke uitdagingen. Het zorgt voor tevreden en loyale medewerkers en daardoor word je een aantrekkelijke werkgever.

Het Team D&I biedt deze zomer voor alle rijksambtenaren een serie boeiende, praktische colleges. Stel zelf je eigen programma samen aan de hand van een aantal zeer interessante onderwerpen en thema’s!

Meer informatie en het aanmeldformulier vind je hier: https://www.ubrijk.nl/service/inclusiviteit/zomercolleges-diversiteit-en-inclusie-1.