Uitnodiging Masterclass, “Persoonlijke ontwikkeling: leer onderhandelen”

Beste kosmopolieten en members van Agora Network,

Je levert een belangrijke bijdrage aan jouw organisatie en dat wordt gewaardeerd. Hoe kun je nu succesvol een volgende stap in je carrière zetten?

Agora Network wil cultureel divers talent empoweren om door te stromen naar de top van het bedrijfsleven. Wij zijn ervan overtuigd dat meer diversiteit aan de top zorgt voor sterkere en veerkrachtigere organisaties. Daar hoort een gezond promotie- en beloningssysteem bij.

Met de masterclass ‘Persoonlijke ontwikkeling: leer onderhandelen’ op 1 juli, wil Agora Network jou de tools aanreiken om succesvol te onderhandelen en tegelijkertijd meer bewustzijn creëren over de diversity gap in o.a. salariëring. We zullen kijken naar de oorzaken van de loonkloof, en naar mogelijke oplossingen. We zullen ook de mythes rondom dit thema adresseren. De masterclass is leerzaam voor kosmopolieten die beter willen kunnen onderhandelen, maar biedt ook praktische tips voor leidinggevenden en HR-medewerkers die tot een eerlijke, marktconforme beloning willen komen.

In deze masterclass leer je onder andere:

  • waar je over kunt onderhandelen (salaris, secundaire voorwaarden, carrièrestappen, opleiding en nog veel meer);
  • wanneer je kunt onderhandelen (in je huidige baan, bij een nieuwe baan etc.);
  • hoe je het onderhandelingsgesprek voert, hoe je omgaat met lastige vragen en wat je doet na een ‘nee’.

Sophie van Gool, Salaristijger
De masterclass wordt gegeven door gedragseconoom Sophie van Gool, (mede-)oprichter van Salaristijger en Moonshot Diversity & Inclusion. Met die bedrijven zet ze zich in om de gender- en diversiteitskloof te overbruggen. Je kunt haar bovendien kennen van haar columns in Het Financieele Dagblad, of van de podcast I’m Speaking.

Meld je nu aan
De bijeenkomst vindt plaats op 1 juli van 10:00 uur tot 11:45 en is in het Nederlands. Hoewel de coronamaatregelen steeds verder worden versoepeld, vindt ook deze masterclass weer digitaal plaats.

Meld je snel aan via onderstaande link. De link maakt een e-mailbericht aan naar onze afdeling events. Hierdoor maken we het aanmelden makkelijker.

We hopen van harte je te mogen begroeten op 1 juli!

Klik hier om je aan te melden