Diversiteit in Bedrijf

We begonnen het nieuwe jaar met de mijlpaal van 250 Charterondertekenaars! Een mooi moment om terug te kijken op de successen en vooruit te blikken op wat komen gaat. Verder lees je in deze nieuwsbrief over welke nieuwe werkgevers het Charter Diversiteit tekenden, een onderzoek van KIS over diversiteit in het mkb en aankomende webinars. Onderaan de nieuwsbrief vind je een nieuwe best practice van een Charterondertekenaar. 

De 250 Charterondertekenaars vormen samen een vruchtbaar netwerk van koplopers dat elkaar en anderen motiveert en inspireert,” aldus Harry van de Kraats, voorzitter van de Raad van Advies van Diversiteit in Bedrijf. In dit artikel lees je meer over hoe het allemaal begon, de successen en toekomstplannen van Diversiteit in Bedrijf en het Charter Diversiteit.