Symposium: Hoezo Diversiteit 12 december

Diversiteit is een vast gegeven in de samenleving. Het raakt elk individu. Is diversiteit een probleem of een oplossing? Of misschien wel beide? Of zit het eerder in diep gewortelde waarden en taboes waarop mensen verschillen? Wat zijn de ervaringen van mensen en organisaties? Wat betekent diversiteit voor jou, de stad, het onderwijs en het werkveld?
Tijdens het symposium gaan sprekers de theorie en praktijk van diversiteit ontrafelen. Met bijdragen van lector Diversiteit Saniye Çelik, burgemeester van Leiden Henri Lenferink en Peter Slort, portefeuillehouder bij de Nationale Politie, krijg jij een inkijk in de verschillende perspectieven en uitdagingen van diversiteit. https://www.hsleiden.nl/actueel/evenementen/symposium-diversiteit-2017/index.html