Leergang coachingsvaardigheden managementondersteuners

Het vak van de (management)ondersteuner ontwikkelt zich de laatste jaren in een rap tempo, dat weet jij als geen ander. Je neemt tegenwoordig een belangrijke positie in. Je communiceert met veel verschillende mensen, houdt overzicht, organiseert, beïnvloedt zonder formele macht en zorgt dat alles ongemerkt op rolletjes loopt. Je bent de spil van de organisatie. Deze uitdagingen stellen bijzondere eisen aan je persoonlijke kwaliteiten. Vooral je persoonlijke vaardigheden spelen hierbij een grote rol. Coachende vaardigheden. Voor (management)ondersteuners start er 1 april 2014, de leergang coachingsvaardigheden. Tijdens de leergang leren de deelnemers de basics van coaching, gesprekstechnieken, feedback geven maar ook het versterken van zelfinzicht. Het zijn vaardigheden die je meteen in de dagelijkse praktijk toepast, naar collega’s of leidinggevende toe.
Ben of ken jij iemand die zichzelf graag blijft ontwikkelen? Bekijk dan snel de bijgevoegde informatie.
Contact opnemen kan telefonisch 070-7000570 of via de mail info@intercoach.org.

Factsheet Leergang coachingsvaardigheden managementondersteuners