Talent naar de Top

Geachte relatie van Talent naar de Top,

Maandag 11 november aanstaande is het zover: hét congres op het gebied van m/v diversiteit. Een congres wat elk jaar weer de toon zet en de discussie over m/v diversiteit naar een hoger niveau tilt. We hopen dat u hierbij aanwezig bent!

Ieder jaar heeft het congres van Talent naar de Top een ander thema, het thema van dit jaar is:

‘’DE PIJPLIJN VULLEN – WOORDEN LADEN DOOR GEDRAG’’
Het thema is gekozen op basis van een van de meest opvallende resultaten van de Monitor Talent naar de Top 2012: het aandeel vrouwen in de top stijgt, maar de kweekvijver neemt onvoldoende toe. Oftewel: de pijplijn stagneert. Een essentieel onderwerp voor het verbeteren van m/v-diversiteit in Nederland. Want een substantiële stijging van het aandeel vrouwen in de top op afzienbare termijn is alleen mogelijk als de kweekvijver voldoende groot is. Wat te doen?

Het jaarcongres van Talent naar de Top geeft u antwoorden op deze vraag. Het centrale thema wordt geladen door verschillende keynotes en masterclasses door prominente sprekers van C-level niveau. Alle sprekers zullen met hun bijdrage de deelnemers inspireren en helpen om in hun organisatie de pijplijn daadwerkelijk te vullen.

Keynote speakers

  • Erwin van Laethem, CEO van Essent
  • Els de Groot, CFO Schiphol Group

De verschillende masterclasses

  • cultuurverandering- storytelling
  • leiderschap
  • stakeholdermanagement van m/v diversiteit
  • beeldvorming
  • rolmodelschap en sponsorship
  • de rol van rolmodellen

Programma

12.30 uur Start ontvangst

13.30 uur Aanvang programma

17.30 uur Afsluiting¨ met aansluitend netwerkborrel

Host van het congres en congreslocatie

ING, ING House te Amsterdam

Aanmelden en toegangsprijs

De kosten voor deze middag bedragen € 100,00 excl. BTW. Er zijn beperkt plaatsen beschikbaar, meld u nu vast aan!

Via deze link kunt u zich aanmelden. Uw code is: [relbet2013]

Indien u andere mensen kent die in het congres geïnteresseerd zouden zijn kunt u deze uitnodiging doorsturen.

EXTRA INFORMATIE

Graag verwijzen wij u door naar onze congressite voor meer informatie over dit bijzondere congres! www.talentnaardetopcongres.nl. Mocht u vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met Stichting Talent naar de Top via s.rijpma@talentnaardetop.nl of 088 – 407 0859.