Verrijk je werk met een stagiair!

Verrijk je werk met een stagiair!
Ben jij werkzaam bij het Rijk in een beleidsfunctie? Heb jij binnen jouw takenpakket (of op jouw afdeling/directie/programma) afgebakende klussen die door een MBO/HBO/WO-student gedaan zouden kunnen worden?  Biedt jouw afdeling de mogelijkheid om een student zelf een opdracht/onderzoek te laten uitvoeren (open stage)? Lijkt het je leuk om een student te begeleiden met zijn/haar eerste stappen op de arbeidsmarkt?
Meld je dan aan bij de stagecoördinator van jouw departement!
I.o.m. jouw leidinggevende formuleren jullie een stageopdracht waarop studenten kunnen reageren. Klik op deze link voor nadere informatie over stagiairs, primair bedoeld voor leidinggevende.
Het Ministerie van BZK coördineert het Stageplan Rijk (gericht op het realiseren van de kabinetsdoelstelling van 1000 stageplaatsen per jaar bij het Rijk).
In de database van het StageServicePunt Rijk zitten honderden studenten die staan te trappelen om aan de slag te gaan. D.m.v. deze actie beoogt BZK extra stageopdrachten te oogsten teneinde deze doelstellingen te behalen.
Voor vragen kun je contact opnemen met Birgül Özmen op birgul.ozmen@minbzk.nl of 070-4267060.