Winnaars van de “Diversity MNR Award 2009”

Winnaars van de “Diversity MNR Award 2009” Op 29 oktober 2009 heeft burgemeester Jozias van Aartsen de “Diversity MNR Award 2009” overhandigd in Pulchri Studio in Den Haag. De feestelijke prijsuitreiking was aansluitend op de bijeenkomst van het Ambassadeursnetwerk Diversiteit, ‘Durven, Doen en Doorgaan.
 Winnaars:
 ‘Ambassadeur MNR Award 2009’ voor de meest aansprekende ambassadeur Diversiteit Rijk en zijn duo-sparringpartner.
 SG VWS, Geert van Maanen en zijn MNR duo-sparringpartner, Abdelkader Ben Amrane/ Belastingdienst. Het initiatief is het Buddy-programma in samenwerking met OCW en SZW. Het hoofddoel van VWS is om een kweekvijver te creëren vanaf schaal 11 ten behoeve van de doorstroom naar managementposities.
 ‘Good Practice MNR Award 2009’ voor de organisatie met het meest aansprekend initiatief en resultaat op het gebied van diversiteit.
 De prijs werd in ontvangst genomen door de DG bij het ministerie van LNV, Anita Wouters. De ‘good practice’ betreft: Het Programma Oriëntatie op Management (POM) voor bi-culturele medewerkers. Dit initiatief biedt de mogelijkheid om participatie van ook bi-culturele medewerkers in reguliere managementopleidingsprogramma’s te bevorderen.