Naar de navigatie

Multicultureel Netwerk Rijksambtenaren

Met netwerken kunnen de mooiste dingen op uw pad komen. U ontmoet tenslotte interessante en inspirerende mensen. Het doel van netwerken is om in een informele sfeer elkaars kennis, informatie en contacten te delen.

Het Multicultureel Netwerk Rijksambtenaren (MNR) is sinds november 2007 officieel van start gegaan. De voornaamste reden om dit netwerk op te richten is het bundelen van positieve krachten van rijksambtenaren met een dubbele culturele achtergrond. Het MNR is uniek in haar bestaan, vorm en werkwijze. Een betere rijksoverheid is herkenbaar en speelt immers in op de behoeften van de samenleving. Een samenleving die in ontwikkeling blijft, veelkleurig is en veel te bieden heeft.

Het MNR heeft tot doel rijksambtenaren met een dubbele culturele achtergrond beter in beeld te brengen opdat zij een betere arbeidspositie binnen de rijksoverheid kunnen vergaren.

Bij culturele diversiteitbeleid gaat het niet alleen om de instroom van mensen, maar ook om de doorstroom en het behoud van rijksambtenaren met een dubbele culturele achtergrond.


Tekstgrootte